Våre leverandører

Våre leverandører2018-01-16T18:55:03+00:00

Våre leverandører

Alle Leupold kikkerter er utformet, produsert og montert i Amerika. Hver kommer med en “Leupold Full Lifetime Guarantee”, som betyr at hvis kikkerten av en eller annen grunn ikke klarer å gjøre det den er ment å gjøre, vil vi enten reparere den eller erstatte den – garantert!

Leupold sine kikkertsikter er laget for å være nøyaktig, pålitelig og holdbare. Nettopp derfor er det flere Leupold kikkertsikter i tjeneste hos det amerikanske militæret enn hos noen annen.

https://www.leupold.com/

Bushnell har vært bransjeleder i  sportsoptikk i over 65 år og har en ledende markedsandel i alle sportsoptikkkategorier. Kikkertene har vunnet mange design og ytelsespriser. Bushnell utforsker stadig nye teknologier for å markedsfører sportsoptikk som parrer toppdesign med ytelsesinnovasjon. Dette har gjort Bushnell til det mest anerkjente  sportsoptikkmerket i verden.

http://bushnell.com/

Vector Optics er et selskap som tilbyr optikk med innovative løsninger, av høy kvalitet for forbrukerne. De levere et bredt spekter av optiske sikter slik som rød punkt sikter, laser sikter, avstandsmålere, monteringsløsninger, lykter med mere.

De har vært i bransjen i over 10 år og har levert sine produkter over hele verden og derigjennom samlet masse erfaring og høy popularitet.

http://www.scvector.biz/

DALI teknologi ble etablert i 1984 og er en hi-tech bedrift. Etter over 20 års kreativitet og innovasjon er DALI en av de største produsentene og leverandørene av termisk bildebehandling og digital videoopptaking. DALI er den første børsnoterte virksomheten innen IR-kameraer og sikker i Kina.

Selskapet ligger på den berømte Hangzhou byen i Kina. De fleste ansatte er profesjonelle teknikere som sikrer fundamental fordelsteknologi og kontinuerlig innovasjonsevne. Med internasjonalisert styringsmodus har DALI fått godkjenning av ISO9001: 2000 kvalitetssikringssystem, ISO14000 miljøstyringssystem, etc.

DALI vil utvide produksjonsevnen, forbedre kvalitetskontroll og forskning. Med prinsippet om “Avansert teknologi sikrer tryggheten, overtar Superior Services tilfredsstillelsen” og utviklet FoU-system, kvalitetsstyringssystem, salgsstyringssystem og ettersalgssystem. Dette gir DALI utmerket kvalitetsprodukter og profesjonell service til kundene.

Dali har vært på det norske markedet i flere år og levert termisk utstyr til industriformål.

http://www.dali-tech.us/