Våpenpakke, rifle, hagle og pistol

Våpenpakke, rifle, hagle og pistol2018-07-14T18:15:36+00:00

Våpen og pakke med rifle og kikkert

Kikkertsalg.no har inngått avtale med Jakt og Friluft om salg av Remington, Marlin og Schultz & Larsen rifle, hagle og pistol. Kikkertsalg.no kan tilby meget gunstige tilbud på rifle med eller uten kikkert. Be om tilbud.

Kjøp børsa på nett, – det er enkelt!

1. Du kjøper våpen på nett akkurat som du gjør med andre varer.  Klikk deg gjennom handelen i nettbutikken.

2. Vi holder av våpenet frem til din godkjente søknad er sendt til oss sammen med kopi av legitimasjon. Dette sendes til:

Jakt & Friluft AS

Postboks 1610 Stoa

4857 Arendal.

3. Vi sender deg våpenet så snart papirene er mottatt. (Våpenet sendes sammen med den blå kopien som fungerer som midlertidig våpenkort frem til våpenkortet foreligger 1-3 måneder etter du har mottatt våpenet.)

Remington

Remington Arms Company, Inc. er en amerikansk produsent av våpen som designer og har produsert og produserer hovedsakelig rifler, hagler, pistoler, ammunisjon og våpentilbehør.

Remington ble opprettet i 1816 av Eliphalet Remington i Ilion i New York med navnet E. Remington and Sons. Det er det eldste firmaet i USA som har vært i kontinuerlig drift. I 1912 slo firmaet seg sammen med Union Metallic Cartridge (UMC) og fikk navnet Remington UMC. Remington produserer UMC-ammunisjon den dag idag (2007). Remingtons produkter er distribuert til over 60 land verden over.

Remington Modell 700 er en serie av repetergeværer, produsert av den amerikanske våpenprodusenten Remington Arms.

Alle er basert på samme boltmekanisme, og blir som regel levert med innvendig magasin for tre, fire eller fem patroner, og noen modeller har hengslet underbeslag. Modell 700 blir levert med et stort antall forskjellige konfigurasjoner, og både stokk, løp og kaliber varierer mye.

Våpenet er designet for storstilt masseproduksjon, men har til tross for dette opparbeidet seg et rykte for høy grad av pålitelighet.

Remington modell 700 serien

Remingtons modell 700 serien er en av verdens mest solgte rifler. Den ble introdusert i 1962 og var allerede den gang forut for sin tid. Modell 700 familien har siden starten utviklet seg til en av markedets mest differensierte rifleserier. Den er basert på en sylindrisk låskasse som gir nødvendig stivhet for ypperste presisjon og sikkerhet. Den nye X-Mark Pro avtrekkermekanismen bidrar med glasskart avtrekk uten kryp. Du kan velge mellom modeller i høyre eller venstre utgave, rustfritt stål eller karbonstål, matt eller blank finish, valnøtt, laminert eller syntetisk skjefte. Alle modell 700 rifler er boret og gjenget for kikkertmontasje.

Solid rifle

Dette er en rifle som kommer med høy ytelse. I dette tilfellet er kostnaden forholdsvis mye mindre enn du tror. Model 700 ™ SPS ™ (Special Purpose syntetisk) tilbyr alt du liker med den legendariske Model 700, alt til en svært rimelig i pris. Model 700 ™ SPS er en legende for neste generasjon av kvalitet-, fullverdige-, rimelige priser på rifler. Dette er en bunnsolid rifle designet fra den berømte “tre ringer av stål. Model 700 SPS tilbyr uovertruffen  nøyaktighet og topp ytelse som du kan forvente fra USAs mest populære bolt-action gevær.

Våpenet har forbedret ergonomisk utformet syntetisk design, karbonstål og boret og klargjort for kikkertmontasje . Alt utvendig metallverk har en matt, blå overflate. Model 700 ™ SPS ™ Youth tilbyri en venstrehendt versjon som er kammeret for 243 Win og 7mm-08 Rem. Dette er en første gangs ungdom rifle tilbud. Vår nye Managed Recoil 7mm-08 Rem ammunisjon er perfekt til dette våpenet. Les omtale her: https://www.remington.com/rifles/bolt-action/model-700/model-700-sps

 • Basismodell i 700 serien.
 • Matt finish
 • Hengslet underbeslag for magasinet
 • Forbedret og mer ergonomisk syntetisk skjefte med R3 rekylkappe
 • Leveres også som ”ungdomsmodell” med kortere skjefte og pipe

https://www.kikkertsalg.no/produkt/remington-700/

Remington VersaMax Sportsman Black Synthetic  12/76 28

Remington Versamax Super Magnum er den halvautomatiske haglen som skal videreføre arven etter den berømte Remington modell 1100. https://www.remington.com/shotguns/autoloading/versa-max/versa-max-sportsman

Nyutviklet fra bunnen av, er Versamax et fremtidsrettet alternativ for haglskyttere som foretrekker halvautomatiske hagler. Slagordet: «Any Load. Anywhere. Every Time» er dekkende for de mekaniske kvaliteter som er bygget inn i hver enkelt Versamax hagle.
Versamax Super Magnum Sportsman leveres standard med 3-1/2” (89mm) kammer i kaliber 12. Mekanismen består av det nyutviklede «Versaport» gass systemet, selvrensende gasspistonger og roterende sluttstykkehode. Det unike «Versaport» gass systemet gir skytteren muligheten til å mikse patroner mellom Super Magnum (89mm) patroner, vanlig Magnum (76mm) patroner eller standard (70mm) patroner. Haglen fungerer like godt med alle sammen uansett i hvilken rekkefølge de skytes.
 • «Versaport» gass system
 • Selvrensende gasspistonger
 • Roterende sluttstykkehode
 • Den ventilerte pipen er forniklet for å motstå rust
 • 66cm eller 71cm pipe beregnet for «Pro-Bore» utskiftbare choker
 • Syntetisk skjefte med SuperCell rekylkappe
 • Grepsvennlig forskjefte
 • Innovativ Nykonstruksjon
 • Gjennomtestet mekanisme
 • Justerbar høyde, lengde og cast-off
 • Meget driftsikker
 • Lader alt fra 24 gr lerdue til 12/89 magnum
 • Antirustbehandlet
 • Nitryte behandlet løp

Se også: https://www.jaktogfriluft.no/remington-versamax-sportsman-black-synthetic-1289-28-vt

Med nesten 200 års historie bygger Remington ikke bare skytevåpen: De ser på vår fortid, vurderer nåtiden og vurderer fremtiden. Deres ingeniører på “The Rock”, bruker tusenvis av timer for å omhyggelig designe, teste og bygge de beste produktene i bransjen.

De er ingeniører, ballistiske forskere, kjemikere, pensjonerte amerikanske militær- og rettshåndhevelseseksperter, topp rangerte konkurrerende skyttere, jegere og alle fagpersoner innen feltet. Sammen fortsetter de å revolusjonere alle aspekter av skytevåpen og ammunisjon. Fra verdens mest avanserte R & D-testanlegg, The Rock, av Remington®.

Remington R & D ingeniørkvalitet er for enhver lidenskap og fortsetter å bære fakkelen av innovasjon og pålitelighet lenger hvert år. Tack-driving Model 783-familien fortsetter å utvide med nye tilbud, mens modell 700s legenden vokser med hver ny konfigurasjon. VersaPort gass-opererte systemet fortsetter den ustoppelige Versa Max og den nye V3 å ta haglgeværverdenen med storm. https://www.kikkertsalg.no/produkt/remington-versamax/

Remington Core-Lokt, feirer over 75 år som The Deadliest Mushroom in the Woods. Det ble født i 1939 som den aller første kontrollerte utvidelseskulen, og vi har forbedret den siden – en forpliktelse til ytelse som har gjort det til verdens mest solgte midtfirejaktammunisjon.

HyperSonic Rifle Boded,  Hog Hammer. Den Ultimate Defense Pistol. Alle eksemplifiserer vår massive, løpende forpliktelse til FoU. I vår produksjons linje finner du flere tilbud hvert år. Fordi på Remington stopper  aldri med å utvikle nye modeller.