Kikkert test Leupold

Kikkert test Leupold2018-04-22T08:04:48+00:00

KIKKERT TEST AV LEUPOLD KIKKERTSIKTER

 

I dette blogg innlegget er det sett på tre kikkertsikter fra Leupold. Det nye fra Leupold i 2018 er Leupold VX Freedom som tar over for VX1 og VX2. Disse to er tatt ut av nettbutikken og erstattet med VX Freedom.

 

Leupold VX Freedom – Nyhet! 

Leupold & Stevens, Inc. har introdusert VX-Freedom-linjen, en ny serie med kikkertsikter er designet og bygget i USA, og tilbyr en rimelig kvalitet optikkserie som passer til budsjettet for jakt eller skytebane.

“Vår nye VX-Freedom-linje gir allsidigheten og ytelsen jegere og skyttere har kommet til å forvente fra Leupold-merkevaren, mens de fortsatt er budsjettvennlige,” sa Tim Lesser, visepresident for produktutvikling for Leupold & Stevens, Inc. “Enten du leter etter din første kikkert eller din 40. Det vil være en VX-Freedom som passer dine behov – alle med vår legendariske gullring. ”

Kjernen i den nye VX-Freedom-serien er selskapets linsesystem,  Leupolds Twilight Light Management System. I dette oppsettet blander firmaet fysisk design med linsebelegg for å gi best mulig synsbilde ved daggry og skumring, kritiske tider for jegere. Belegget som brukes på optikkens linser, beskytter også mot riper, og gir eierne den tilliten de trenger for å bære optikken i robuste miljøer.


Andre elementer i VX-Freedom-serien inkluderer en spesialdesignet vrider som passer inn i det elegante, lavprofil utseendet. Men når hurtig forstørrelsesendring er nødvendig, kan denne velgeren vris enkelt, selv med hanskede hender eller fuktige forhold.

Leifold VX-Freedom serien riflescopes vil bli levert i 1,5-4×20 mm, 2-7×33 mm, 3-9×40 mm, 3-9×50 mm og 4-12×40 mm forstørrelsesområder, som dekker de populære alternativene som forbrukerne ønsker. Optikkene er bygget med andre focal-plane reticles og har 1-tommers hovedkroppsrør. UltimateSlam, Rimfire MOA, Duplex, Pig-Plex og Tri-MOA reticles er planlagt for serien. Optikken er spesialbygd for å gi pålitelig glass til eiere av rimfire, centerfire og muzzleloading rifler.

Leupold freedom tar trolig over for Leupold VX-1 og VX-2

 

LEUPOLD VX-1

På utkikk etter en kompromissløs kikkert som er like effektivt på hjortejakt som på harejakt? Denne Leupold VX-1-anmeldelsen gir deg et solid innblikk i hva du får ved å kjøpe denne kikkerten hos: https://www.kikkertsalg.no

DESIGN OG FUNKSJONER

Kikkerten er offisielt oppført med en matt svart farge, men den har litt mer glans enn den matte sorten vi er vant til. Kanskje litt mer metallisk svart ville være en mer egnet offisiell farge, men den har et funksjonelt design estetisk

Kikkerten veier 318 gram, som er en standardvekt for en kikkert i denne klassen. Med en multikoblet linse kan du forventer ingenting annet enn et krystallklart bilde, og det er akkurat det du får, forsterket med uovertruffen lysstyrke og god kontrast. Bare se på kikkerten og hold det i hendene dine, før du monterer den på skytevåpenet ditt. Produsenten er selv svært stolt av Leupold VX-1 og går så langt som å betegne den som en klasseleder, med veldig god grunn også.

Funksjonalitet

Hvilke skytevåpen er Leupold VX-1 kompatibel med?

Kikkerten kan gjerne monteres på en Henry Rifle, en Tika T3 308 Lite, en .270 Mossberg ATR 100, en 308 kaliber Savage Axis osv. Men du må huske å bruke den sammen med originale Leupold-ringer og en base. Dette er ikke en kikkert for hurtig skyting, men en fin allround kikkert.

Hvis du har lesebriller, kan Leupold justeres slik at du enten kan bruke den med eller uten brillene.

Det er veldig vanskelig å finne noe veldig negativt å si om denne kikkerten, fordi den har den gode på kvaliteten som Leupold er kjent for å tilby. Hvis du virkelig ønsker å grave dypt for å finne noen negativer kan det være at VX-1 har ikke muligheten til en mil dot reticle, men hvis det er det du er på markedet etter, ville du ikke engang se på VX-1, men heller se i retning av en taktisk Leupold kikkert.

Kikkerten har super lysstyrke og god kontrast og klarhet levert av multicoated retikkel.

Forhåpentligvis er denne Leupold VX-1-anmeldelsen nyttig for å påpeke nøyaktig hva denne kikkerten kan gjøre for deg i praktisk bruk. Det ville definitivt være et lang strekk for alle andre kikkertprodusenter å produsere en kikkert som gir så mye valuta for pengene, med høy kvalitet og slitestyrke, som er egnet til å jakte både hjort og hare.

 

Leupold VX-3i

Leupold lager noen av de mest robuste, pålitelige og krystallklare kikkertene på markedet. De tester sine produkter under tøffe forhold for å sikre at de kan tåle hva som helst uansett hva du bruer dem til, og Leupold topper det med en Gold Ring Full Lifetime Garanti. Se kikkerten i nettbutikken: https://www.kikkertsalg.no/produkt/leupold-vx-3i-1-75-6x32mm-1-inch-matte-duplex/

VX3i er en manifestasjon av det enestående engasjementet til kvalitet. VX3i er en fullstendig ingeniørkunst designet og tilpasset Leupold Twilight Max Light Management System.

Twilight Max Light Management System leverer den høyeste gjennomsnittlige lystransmisjonen i alle farger med vekt på de blå og røde delene av lysspekteret for eksepsjonell lav lysytelse og kontrast under alle forhold. Det overfører ikke bare lys, men forvalter det for eksepsjonell klarhet under alle lysforhold uten at det blir visket ut.

Andre generasjon Argon / Krypton-gass motstår mer effektivt termisk sjokk, og det dobbelte fjær-presisjonsjusteringssystemet sikrer samsvarskvalitet, repeterbarhet og styrke. DiamondCoat2 ekstern linsebehandling forhindrer riper og frastøter støv og dugg for enda bedre optisk bilde.
Forstørrelsesjusteringsringen har blitt utformet for å gi brukeren et raskt bilde av forstørrelsesinnstillingen uLten å     måtte ta øynene fra kikkerten.
Leupold VX3i kikkertsikte er også en del av Leupold Custom Dial System (CDS) og inneholder instruksjoner for å tilpasse kikkertsikte til      riflen din og ammunisjonskombinasjon uten ekstra kostnad. Lett omdreining på justeringshjulet gjør vind- og høydejusteringer enkle, uten verktøy og til og med når du bruker hansker.

Leupold VX3i kikkertsikte er tilgjengelig i en rekke utførelser fra  20mm.obektiv til  50mm objetiv og i forstørrelser fra 1.5X til 19.2X. Det kommer med valg av enten en Duplex eller BDC retkkel. Pålitelighet, en førsteklasses livstidsgaranti, eksepsjonell optisk klarhet og laget i Amerika, betyr at disse kikkertene gir en levetid og en verdi og blir en arvestykke som kan overlates til kommende generasjoner. Så uansett hva du kaller det, LEO-POLLED, eller det riktige navnet LEW-POLLED, vil VX3i fra LEUPOLD tilfredsstille dine forventninger.

Les test av Leupold kikkert http://kikkert.bloggnorge.com/tag/test-leupold/

Omtale av Leupold kikkert kikkert.bloggnorge.com/2017/04/10/leupold-kikkerter-den-mest-prisgunstige-for-2017/